Blogg

Vi fortsätter att fokusera på kvalitet och genomför ett antal förändringar

3405153463_b0733e8337_zVi har alltid strävat efter att leverera produkter, tjänster och support av högsta kvalitet till våra kunder. Förra året tog vi beslutet att börja jobba med kvalitet på ett mer strukturerat sätt och tog våra första steg mot en ISO 9001 certifiering. I november förra året blev vi certifierade, något som bevisar att alla aspekter av våra interna processer och metoder sätter kunden i fokus.

I januari anställde vi Tony Hallén som kvalitets- och personalansvarig. Tony har dedikerat all sin tid åt att hålla oss på banan med vårt kvalitetsarbete så att vi kan fortsätta att ständigt leverera på vårt löfte.

Vi tror på transparens och i den här artikeln går vi igenom ett antal förändringar som sker och som redan har kommunicerats till våra kunder. Ändringarna införs med start 1:a maj.

Read full entry »


Categories: City Network

City Network tar sikte på storföretag med Enterprise Services!

Daniel Gustafsson

Daniel Gustafsson är en av våra senaste medarbetare här på City. I sin nya roll som Head of Enterprise Services blir hans uppdrag att bygga upp och etablera en Enterprise avdelning som ansvarar för alla våra stora kunder och deras tjänster samt att ta fram nya produkter och tjänster. Han har en lång och bred erfarenhet inom IT-branschen och har sysslat med allt från direkt kundsupport och personalansvar till statliga upphandlingar och Enterprise-lösningar för stora koncerner. Vi satte oss ned och tog pulsen på Daniel.

Read full entry »


Categories: City Network

Få och ge värdefull feedback på idéer och projekt under Idécafé Karlskrona!

Ideinstitutet-idecafe-4e-februari-2Nästa vecka hostar vi återigen Idéinstitutets Idécafé i våra lokaler på Borgmästaregatan 18. Idécafé är ett projekt för att främja innovation och entreprenörskap som finansieras av Almi och utförs i samarbete med företaget MaydayMonday.

Idécafé är en mötesplats för alla som driver eller vill driva ett projekt/företag där råd och stöd blandas med kreativt tänkande och feedback från andra. Just entreprenörskap och innovation är något som vi på City Network brinner för och vill främja, allrahelst i vår egen stad. Därför är vi stolta över att få vara med och möjliggöra Idécafe Karlskrona i våra lokaler för andra gången i rad.

Anmäl dig till Idécafé Karlskrona
Läs mer och se bilder från förra träffen

Read full entry »


Categories: City Network

Träffa oss i Göteborg 4-5 Mars

mass-cloudbeer Den 4-5 Mars är vi i Göteborg för att ställa ut på IT Solutions Expo / Cloud Forum Nordic och prata om OpenStack och molnet på CloudBeer Gothenburg. Det blir två dagar som enbart kretsar kring molnet och vi ser verkligen fram emot det. Du hittar oss i monter B09:12 under mässdagarna och på kvällen den 4:e pratar vi molnet och käkar en bit mat på Scandic Opalen.

Read full entry »


Categories: City Network

100 exempel på hemsidor som vilar tryggt hos Webbhotell City Network

WordPressMånga av våra nya kunder vill gärna veta vilka typer av hemsidor man kan snickra ihop om man har ett webbhotellspaket hos oss på City Network. Vi får ofta frågan om vi inte kan sammanställa en lista på hemsidor som våra kunder har skapat och som körs i vår delade miljö. Därför tänkte vi riva av det nya året med att göra just det, en lista med 100 hemsidor som vilar tryggt hos Webbhotell City Network.

 

 

Read full entry »


Categories: City Network

Det går inte att ro med bara en åra

tony-141215_08-3

Tony Hallén har anställts på City Network som kvalitets- och personalansvarig. I denna dubbla roll ska han ansvara för att City Network fortsätter att vara ett välmående och väl fungerande företag, trots stark expansion. Han kommer även ansvara för företagets kvalitetsarbete enligt ISO 9001 för att säkerställa att vi har nöjda kunder, når uppställda mål och resultat genom att utveckla både företagsstruktur och företagskultur.

Read full entry »


Categories: City Network

Idécafé Karlskrona hos City Network

ide600px

Igår genomfördes det allra första Idécafé i Karlskrona i regi av Ideinstitutet, ett projekt som finansieras av Almi och utförs i samarbete med företaget MaydayMonday. Vi fick frågan om vi ville vara med och bidra och eftersom hosting är vår kärnverksamhet fick vi hosta caféet i våra lokaler.

Read full entry »


Categories: Event

Prisförändringar på ett antal toppdomäner

DotCom_Logo_OnWhiteVi kommer att göra prisförändringar på ett antal toppdomäner från och med den 22:a december 2014. Här är allt du behöver veta.

Vi sedan länge haft samma pris på både nyregistreringar och förnyelser vilket vi även fortsättningsvis kommer att ha. Det innebär att prisförändringarna som vi nu gör både påverkar nyregistreringar och förnyelser.

 

Read full entry »


Categories: Domän

Gaseller för andra året i rad!

Gasell-2014

Förra året kvalade vi på City Network in på Dagens Industris lista över Gaseller och i år kan vi stoltsera med att vara ett landets snabbast växande företag för andra året i rad!
Vi är inte många men inte desto mindre viktiga för sysselsättningen. I år är det knappt 900 bolag i hela landet som rankas som riktiga snabbväxare av affärstidningen Dagens industri. I Blekinge län är de inte fler än sex och en av dem alltså City Network.

Read full entry »


Categories: City Network

City Network får ny supportansvarig

catarina-141111_15-3Redan i våras började vi leta efter en erfaren ledare till vårt växande supportteam. I takt med att vi som bolag och våra tjänster både har vuxit och utvecklats, kräver även vår växande supportorganisation en ledare som kan anta utmaningen. En utmaning som både innebär korrekt styrning och ständig utveckling men även att bryta invanda mönster och ständigt hålla teamet på topp.

 

 

 

 

Read full entry »


Categories: City Network