News

City Network fokuserar på öppen IT-infrastruktur

Som en ledande leverantör av IT-infrastrukturtjänster baserade på OpenStack meddelar City Network idag att företaget fokuserar sin verksamhet på sin IT-infrastrukturtjänst City Cloud. Som ett led i detta avyttrar City Network sitt affärsområde som fokuserar på webbhotell och domäner till Loopia.

– City Network har haft en kraftig tillväxt de senaste åren inom molnlösningar och infrastrukturtjänster. Genom försäljningen av vår domän- och webbhotellsaffär ökar vi vårt fokus på våra tillväxtområden samtidigt som vi har hittat en perfekt samarbetspartner för våra webbhotellskunder, säger Johan Christenson, vd på City Network.

Läs Loopias pressmeddelande.


City Network är en ledande europeisk leverantör av infrastrukturtjänster.

Företaget tillhandahåller publika, privata och hybrida molntjänster baserade på OpenStack som driftas från fler än 20 datahallar över hela världen. Genom sina branschspecifika moln kan City Network säkerställa att deras kunder kan efterleva specifika krav och regler gällande revision, loggning, databehandling och datasäkerhet, såsom Basel och Solvency. City Network är certifierade enligt ISO 9001, 14001, 27001, 27015 och 27018 – internationellt erkända standarder för kvalitetsledningssystem, miljö och informationssäkerhet.

City Network Hosting AB Borgmästaregatan 18 371 34 KARLSKRONA Sverige

GDPR Podden

GDPR podden är ett forum där vi lär oss mer om och diskuterar den nya dataskyddsförordningen som ersätter den Svenska personuppgiftslagen.

Lyssna