News

City Network går med i programmet Ubuntu Certified Public Cloud

24

04

17

News

Som den första aktören i Norden blir City Network medlem i programmet Ubuntu Certified Public Cloud som drivs av Canonical. Ett resultat av detta är att kunder till City Network kan använda officiella och stabila Ubuntu images i City Cloud.

Förra veckan lanserade City Network sin IT-infrastrukturtjänst City Cloud i Dubai. Tjänsten kommer att erbjudas på Ubuntus OpenStack-distribution. Med detta blir City Cloud den första officiella Ubuntu-certifierade publika molntjänsten i Mellanöstern som driftas på Ubuntus OpenStack-distribution.

För mer information, se pressmeddelandet i sin helhet här: https://insights.ubuntu.com/2017/04/24/openstack-public-cloud-from-stockholm-to-dubai-and-everywhere-between/


City Network är en ledande europeisk leverantör av infrastrukturtjänster.

Företaget tillhandahåller publika, privata och hybrida molntjänster baserade på OpenStack som driftas från fler än 20 datahallar över hela världen. Genom sina branschspecifika moln kan City Network säkerställa att deras kunder kan efterleva specifika krav och regler gällande revision, loggning, databehandling och datasäkerhet, såsom Basel och Solvency. City Network är certifierade enligt ISO 9001, 14001, 27001, 27015 och 27018 – internationellt erkända standarder för kvalitetsledningssystem, miljö och informationssäkerhet.

City Network Hosting AB Borgmästaregatan 18 371 34 KARLSKRONA Sverige

GDPR Podden Sessions

Ett event för personal som jobbar med GDPR-förberedelser och som vill få hjälp med att gå igenom sin checklista samt få handfasta tips, tricks och idéer på exakt vad de behöver göra och hur.

Boka plats