News

Vår VD, Johan Christenson, utsedd till årets företagare!

15

04

19

News

Företagarna har utsett vår VD, Johan Christenson, till årets företagare i Karlskrona.

Företagarna företräder över 70 000 företagare och har 250 föreningar. De erbjuder nätverk, kunskap och praktisk hjälp samt driver utvecklingen för ett bättre företagarklimat, så att företagare får rätt förutsättningar för att kunna utveckla sin verksamhet och nå sina mål.

Juryns motivering

”I en värld full av ettor och nollor har årets företagare valt att fokusera på säker hantering av data – inte bara i Karlskrona utan över hela världen.

De har genom Johan Christensson verkligen stuckit ut hakan och ger globala jätteföretag som Microsoft och Googles datahallar en tuff match genom att kunna erbjuda en lokal lagring av data. Med mängder av tjänster är det många svenska företag som har valt att lägga hela sin IT-drift i City Networks händer.”

 

Artikel i Sydöstran


City Network är en ledande global leverantör av molntjänster för IT-infrastruktur. Företagets molntjänster är alla byggda på den öppna plattformen OpenStack och erbjuds som publikt, privat eller ett compliant moln.

City Network är certifierade enligt ISO 9001, 14001, 27001, 27010, 27013, 27015, 27017 och 27018 – internationellt erkända standarder för kvalitetsledningssystem, miljö och informationssäkerhet. Företagets tjänster finns tillgängliga från fler än 20 datacenter i hela världen.

Med sitt compliant moln säkerställer City Network att kunder kan efterleva specifika krav och regler gällande revision, loggning, databehandling och datasäkerhet, såsom Solvency, Basel och GDPR.

City Network International AB Borgmästaregatan 18 371 34 KARLSKRONA Sverige

Stacken

En podcast om Informationssäkerhet och regulatorisk efterlevnad.

Lyssna nu