13. Säkerhetsmedvetenhet

13. Säkerhetsmedvetenhet

Posted 2019-12-16 by City Network

Podcasten Stacken. Vi hjälper dig att vårda en hälsosam digital stack där informationssäkerhet, regelefterlevnad och kultur står i centrum

Enligt vår mening kan man aldrig bli för medveten om säkerhet. Använd tvåfaktorautentisering, håll inte upp dörren för okända personer, kontrollera de mail du tar emot så att du inte går på en bluff. Det här är grundläggande för oss som jobbar med säkerhet på daglig basis men såklart inte alltid lika självklart för alla andra.

I det här avsnittet går vi därför igenom ett antal grundläggande säkerhetsåtgärder som alla organisationer borde fundera över. Allt för att hjälpa er att ständigt vara lite extra medvetna om informationssäkerhet på arbetsplatsen och hålla paranoian på en hälsosam nivå.

Lyssna eller titta

Dela

Tyck till

Kontakt

Hör gärna av dig och berätta vad vi kan göra bättre. Ställ frågor som vi kan ta upp i podden och låt oss gärna veta om du vill vara med i ett framtida avsnitt.

Om Stacken

Stacken är en podcast där vi diskuterar och analyserar utmaningar inom informationssäkerhet och regulatorisk efterlevnad. Vi berör allt från compliance och nya lagar till aktuella case, ledarskap och kulturbyggande.

Viktiga länkar som hör till avsnittet

City Network International AB Borgmästaregatan 18 371 34 KARLSKRONA Sverige