Återförsäljare – Tjäna pengar

Vill du bli återförsäljare av landets vassaste webbhotellspaket och domäntjänster? Ta då chansen att tjäna pengar med oss och ansök om att gå med i vårt återförsäljarprogram. Vi testkör just nu vårt återförsäljarprogram i öppen beta. Vill ni vara med så skicka en intresseanmälan till support[at]citynetwork.se med rubrik återförsäljare.

Varför bli återförsäljare?

Låt oss sköta den dyra investeringen av datahallar system och administration. Självklart sköter vi service och underhåll av all datahallsutrustning och servrar dygnet runt så att ni kan fokusera på era kunder i lugn och ro. Vi erbjuder era kunder extremt hög kvalité och säkerhet i vår datahall med redundans på allt från internetlinor, kyla, och ström. Hos oss kan era kunder tryggt husera sina hemsidor och den dagen du eller de behöver hjälp finns vår extremt kompetenta personal tillgänglig.

Så här fungerar vårt ÅF program

Att bli återförsäljare av City Networks populära webbhotellspaket är enkelt. Allt du behöver är ett eget konto och ett eget webbhotellspaket hos oss. I din kontrollpanel, under sektionen Återförsäljare, aktiverar du snabbt och enkelt din återförsäljarstatus och får tillgång till alla de verktyg som du behöver för att kunna hantera dina kunder (inte aktivt förrän efter betan).

Vi adderar ständigt nya funktioner men kommer i nuläget att avvakta med en komplett lista. Vår stängda beta kommer att utvärdera alla de tjänster, funktioner och gränssnitt som vi planerar att lansera i den färdiga versionen.

Regler i korthet

  • Du måste ha ett eget webbhotellspaket hos oss
  • Du aktiverar enkelt ÅF-status i din kontrollpanel (inte aktivt under betan)
  • Alla beställningar görs av dig som ÅF och webbpaketet läggs upp direkt under ditt kundnummer.
  • Faktura går ut till dig som återförsäljare du skickar i din tur vidare en faktura till din slutkund
  • Får din slutkund problem som du inte kan lösa själv så vänder du dig som ÅF till oss för hjälp.
  • Rabatter gäller endast på ordinarie pris (för närvarande 74kr/mån – väljer du års betalning blir priset 12 mån * 74 kr/mån =  888 kr/år) och kan inte använda i samband med City Networks erbjudanden.

Fullständiga villkor för återförsäljare

Rabatter

Ett led i vårt arbete med att lansera ett nytt återförsäljarprogram är att förbättra det. Vi har inte bara tittat på funktionalitet utan ansträngt oss för att göra vårt erbjudande attraktivt, friktionsfritt och väldigt enkelt.  Som återförsäljare för City Network betalar du endast fullpris för ditt eget webbhotellspaket. Alla webbhotellspaket som du säljer vidare rabatteras med 50% under sin livslängd och så länge du är en aktiv ÅF. Programmet bygger på rabatt och du debiterar själv dina kunder. City Network betalar således inte ut några pengar till dig som återförsäljare.

  • 50% rabatt på alla paket som du säljer vidare
  • Rabatten gäller ej domäner och SSL

Bli betatestare

Vårt nya återförsäljarprogram befinner sig just nu i stängd beta. Maila din intresseanmälan till support@citynetwork.se om du vill bli betatestare.