Stacken

Stacken

En podcast fylld av diskussioner, analyser, och utbildning inom området informationssäkerhet och regulatorisk efterlevnad. Vi berör allt från compliance och nya lagar till aktuella case, ledarskap, och kulturbyggande.

Lämna ett röstmeddelande till oss

Senaste avsnittet

Bara ljud

Tipsa andra

Tyck till

Om podden

Daniel Gustafsson och Kim Hindart, kända från GDPR Podden, är tillbaka med en ny poddserie!

Informationssäkerhet, vad är det egentligen? Vad innebär regelefterlevnad? Vilka nya lagar kommer påverka svenska företag och vår fortsatta förmåga att driva digital transformation? Varför kommer affärskultur vara en avgörande faktor för att vi ska kunna få vår IT-strategi att fungera?

I Stacken analyserar vi aktuella händelser och faktiska case, delar med oss av våra erfarenheter inom IT-säkerhet, ledarskap och kulturbyggande och diskuterar nya lagar och hur de påverkar oss.

Det är mycket som påverkar vår digitala stack just nu och det är inte alltid så lätt att veta hur man ska förhålla sig till allt som händer. Tycker du också att det här är lite svårt att hantera så är det här podden för dig.

Programledare

Daniel Gustafsson

Kim Hindart

Kontakta oss

Hör gärna av dig och berätta vad vi kan göra bättre. Ställ frågor som vi kan ta upp i podden och låt oss gärna veta om du vill vara med i ett framtida avsnitt.

City Network International AB Borgmästaregatan 18 371 34 KARLSKRONA Sverige